Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 2

Aktualności

29 Lip

Projekt nowoczesnego ośrodka kultury dla seniorów

Projekt Karoliny Kowal znalazł się w finale ogólnopolskiego konkursu „Wyzwanie Młodego Architekta” oraz został opublikowany w lipcowym wydaniu miesięcznika „Builder”.
23 Lip

PRz Racing Team wziął udział w zawodach Formula Student Netherlands

Członkowie Studenckiego Koła Naukowego Formuła Student wzięli udział w zawodach Formula Student Netherlands, pierwszych w tym sezonie zawodach Formuły Student.
 
26 Kwi

Sukces studentów Wydziału Zarządzania

Studenci z Koła Naukowego Finansów i Zarządzania zajęli trzecie miejsce podczas sesji finałowej konkursu Ligi Akademickiej FINSIM.
11 Mar

Projekt architektoniczny sanatorium w Birczy

Studentka architektury w ramach pracy dyplomowej wykonanej pod kierunkiem prof. Marka Gosztyły stworzyła projekt architektoniczny sanatorium w Birczy.
 
24 Lut

Studenci Politechniki Rzeszowskiej mogą zostać ambasadorami UE

Europejski Urząd Doboru Kadr zaprasza studentów do udziału w programie „Ambasadorowie Karier UE".
23 Lut

PRz Racing Team zaprezentował nowy bolid PMT-03

To już trzeci bolid wyścigowy w warsztacie, którego projekt w zeszłym roku wywalczył dla zespołu drugie miejsce podczas zawodów Formula Student Virtual Event 2020.
 
02 Lut

HUMERO – innowacyjny projekt wykonany przez studentów WMT

Studenci w ramach działalności w Kole Naukowym Informatyki Przemysłowej zaprojektowali oraz wykonali prototypowe ramię robota przemysłowego.
29 Sty

mLegitymacja dla studentów Politechniki Rzeszowskiej

Studenci Politechniki Rzeszowskiej mogą korzystać z elektronicznej wersji tradycyjnej legitymacji, czyli mLegitymacji.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję